момчета здравеите.в колата мирише много лошо на развалено.утре ште отида да махна катализатора.има ли нешто което трябва да знам при махането му за да не стане някакав проблем.колата е 2.4жтд
Известие
Collapse
No announcement yet.
катализатор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеОт какво друго би миришело пак така отвратително ? Моя го махнах скоро, миризмата остана. Пък и не беше запушен изобщо и сега се чудя да го слагам ли пак...Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
Алфа 145 1,9 JTD - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеТо мирише около колата, не вътре. Течове нямам никакви. Мислех че като махна катализатора ще се оправи, но не.,но за кратко и миризмата изчезва мисля ,че е от филтъра на купето
Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter
Comment
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеТо мирише около колата, не вътре. Течове нямам никакви. Мислех че като махна катализатора ще се оправи, но не.Или ни опиши по точно на какво мирише
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Миризмата не е на развалени яйца,по-скоро на прегоряло феродо.
Даже да си карал спокойно,като спреш, отвънка мерише.
Не от аспуха,по-скоро около мотора.
Залагам на съединителAlfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Предполагам разбираш че не е много рентабилно да сменяш нещата "по мирис"......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Мирише само около колата, вътре не се усеща. Няма значение дали сам я карал или само работи на празен ход. Миризмата е една тежка в момента не се сещам на какво бих я определил. Най се усеща преди да е загряла. Знам как мирише феродото, но не е такава миризмата. Отварял съм капака да душа, но не локализирах източника там.Alfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеМирише само около колата, вътре не се усеща. Няма значение дали сам я карал или само работи на празен ход. Миризмата е една тежка в момента не се сещам на какво бих я определил. Най се усеща преди да е загряла. Знам как мирише феродото, но не е такава миризмата. Отварял съм капака да душа, но не локализирах източника там.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment